Miért nem jönnek érdeklődök az ingatlanhirdetésedre?

2023.02.26

Miért nem jönnek érdeklődők az ingatlanod hirdetésére?

Nincsenek hívások? Nem jön senki megnézni a lakásod? Mi lehet a hiba a hirdetéseddel?

Egy rossz hirdetéssel saját magadnak szűkíted le az érdeklődő vevők csoportját mesterségesen!

Biztosan ezt akarod?

Számtalan hirdetésnél látom az alábbi hibákat, lehet, hogy te is ezeket követed el:

  • kép nélkül hirdeted
  • alaprajz nélkül hirdeted
  • rossz fotókkal hirdeted, és/vagy lefényképezted, ahogy te használod az ingatlant
  • nem semleges, túl egyedi az ingatlan
  • nem azonnal költözhető

Miért nem működnek ezek a típusú hirdetések?

- Kép nélküli ingatlan hirdetés mindig gyanús, azt az érzést kelti, hogy valami nem stimmel a lakással, biztos nem merik megmutatni képen sem.

- Üres ingatlan hirdetésnél az emberek 96% egyáltalán nem tudja elképzelni, hogy hogyan lehet berendezni a lakást, nem látja benne magát és a családját, a saját bútorait. Berendezetten meg lehet mutatni neki az ingatlan adottságait. - Alaprajz nélkül a vevők nem látják át a térkapcsolatokat, hogy melyik helyiség melyikből nyílik.

- Ha nem semleges, nem tiszta és nincs rend az ingatlanban, akkor szintén nem tud elvonatkoztatni a vevő a jelenlegi lakójától és nem tudja magát elképzelni az új otthonában!

- Nem attól lesz "azonnal költözhető" egy ingatlan, hogy ráírtad a hirdetésre, hanem attól, hogy nincsenek benne hibák, nem vár megoldandó feladat a jövendőbeli lakójára, és megmutattad berendezetten az ingatlanban rejlő lehetőségeket!

A facebook és az instagram oldalamon számtalan tippet találhatsz az ingatlan felkészítésére vonatkozó témában! Már csak ha ezeket átböngészed, megértheted, hogyan tudsz több vevőjelöltet rábírni az ingatlanod megtekintésére! A sok rossz hirdetésbe, ha beleolvadsz, akkor csökkented a saját esélyeidet!

Ugye, hogy jobb lenne kiemelkedni a számtalan hirdetés közül?

Ha elveszettnek érzed magad az ingatlan eladásod kapcsán és segítségre van szükséged, már egy tanácsadás is sokat segíthet!

Keress bátran!

Keresd a MúZsát!


#ingatlan #ingatlanhirdetes #ingatlanhirdetés #hogyanne #hogyannecsinald #hogyannecsináld #hogyanadjamel #ingatlanfelkeszites #ingatlanfelkészítés #otthon #homestaging #homestager #ittamegoldas #ittamegoldás #megoldas #megoldás #keresdamuzsat #keresdamúzsát