Válogatás Home Staging munkáimból

Vajon az ingatlanok felkészítés előtti vagy felkészítés utáni állapota vonzza jobban a vevőket? Az eladó vagy kiadó ingatlanodban rejlő lehetőségeket vétek lenne nem megmutatni a potenciális vevőidnek! Az emberek 96%-a nem "lát" a térben. Nem tudja elképzelni, hogyan is lehetne jól berendezni egy lakást, hogy biztosan elfér-e egy ágy, vagy egy kanapé. A Home Staging az életérzés megteremtésével, a funkcionális berendezéssel megmutatja a vevő számára, hogy Ő hogyan élhetne álmai otthonában. Továbbá a vevők 74%-a a kifejezetten a jó állapotú lakásokat keresik, nem szeretnének maguknak "gondot", felújítással járó terheket megvásárolni.  Nézd meg az alábbi fotókat, és győződj meg magad az eredményekről! Szerinted egy hirdetési anyagban, azaz az első benyomáskor mely képek vonzzák jobban vevőket? 

EXKLUZÍV INGATLAN HOME STAGINGJE

A kiváló adottságokkal rendelkező, professzionálisan, belsőépítész által megtervezett és kivitelezett ingatlan, luxus minőségű berendezése és eladásra való felkészítése volt a feladatom. A gyönyörű enteriőrfotók magukért beszélnek. Igazi különlegesség született az ingatlanpiacon. A berendezés kiegészítéseként, az enteriőrhöz tervezett saját készítésű egyedi akril festményeim díszítik a gyönyörű hálószobákat.

(Belsőépítészeti tervezés: Andes Architecture and interiors, tervező: Kardos JuditKonyha : CesarkitchensFürdőszobák : Ági Muller concept, Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt:

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÉKSZERDOBOZ - FÓTON 

A korábban üresen kínált ingatlan berendezése, home stagingje volt a feladatom.  (Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt:


ÁLOMOTTHON SOROKSÁRON - ORBÁNHEGYEN

Lakott lakás átalakítása, fejlesztése, újragondolása volt a feladatom az ingatlan eladásra való felkészítésével. (Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt: 


KIADÁSRA FELKÉSZÍTETT LAKÁS ANGYALFÖLDÖN

Rossz állapotú lakás felkészítése kiadásra ingatlanfejlesztéssel egybekötve. (Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt:  


FELFRISSÜLT, LETISZTULT, VILÁGOS LAKÁS 

KÖZÉPSŐ-ERZSÉBETVÁROSBAN

Az üres, kevésbé jó állapotú lakás, azonnal költözhetővé és eladhatóvá vált a home staging szolgáltatással. (Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt:

Ha szeretnéd, hogy az ingatlanod ELADHATÓVÁ / KIADHATÓVÁ váljon, keress bátran!