Eladó/Kiadó lakások

VII. KERÜLET - KÖZÉPSŐ-ERZSÉBETVÁROS,

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, CSENDES, VILÁGOS,

3 SZOBÁS OTTHON

A VII. kerületben, a kerület középső-erzsébetvárosi részén, a térkövezett Hutyra Ferenc utcában, tulajdonostól eladó egy frissen FELÚJÍTOTT, azonnal KÖLTÖZHETŐ, vagy befektetési célú vétel esetén AZONNAL KIADHATÓ, TÁGAS terekkel rendelkező, HARMONIKUS ÉLETTERŰ, CSENDES, VILÁGOS 100 m2-es, 2. EMELETI lakás.

Igazi BARÁTSÁGOS, KELLEMES és HANGULATOS, CSENDES otthon, mégis a belvárosi életmód minden ELŐNYÉVEL várja új tulajdonosát!

A lakás ELRENDEZÉSE TÖKÉLETES, 100 m2-en nagyméretű, sok tároló kialakítására alkalmas ELŐTÉR fogad, amelyből HÁROM, KÜLÖN BEJÁRATÚ, TÁGAS szoba nyílik, egy NAPPALI és két HÁLÓSZOBA. A közlekedőből továbbá egy nagyméretű KAMRA, egy kézmosóval is felszerelt WC és egy kényelmes méretű, káddal rendelkező FÜRDŐSZOBA, végül egy nagy ÉTKEZŐS KONYHA tárul a szemünk elé. A lakás elrendezése PRAKTIKUS, hiszen nemcsak a középen elhelyezkedő nappaliból, hanem a közlekedőből is elérhető mindkét hálószoba. A TÁGAS és VILÁGOS NAPPALI, vagy a nagyméretű ÉTKEZŐS-KONYHA alkalmas a családi vagy baráti, társasági összejövetelekre és az új tulajdonosai élvezhetik az OTTHON kényelmét. Az ingatlan a benne található HATALMAS ablakoknak és a NAGY BELMAGASSÁGNAK köszönhetően igazán VILÁGOS, HANGULATOS.

A LAKÁS ÁLLAPOTA

A lakás KIVÁLÓ ÁLLAPOTBAN van. A FELÚJÍTÁS során a villanyvezetékek és a fűtésrendszer cseréje megtörtént. A lakás fűtését és melegvíz ellátását ARISTON kondenzációs kazán és új, modern radiátorok biztosítják. Az összes nyílászáró (ablakok és beltéri ajtók) és az egész ingatlan frissen mázolt és festett, a lakószobák CSODÁS világos színű TÖLGYFA parkettával rendelkeznek, az előszoba és a kamra új melegburkolatot kapott. A fürdőszoba és a wc néhány éve kapott új burkolatot, új szanitereket, és beépített mosdószekrényt, itt található a mosógép is, továbbá a vízóra kialakítása megtörtént. A konyha beépített bútorai is néhány éve lettek kialakítva, melyhez hűtőszekrény, mikrohullámú sütő és villanytűzhely áll rendelkezésre.

A felújítás alkalmával az ingatlan mind műszakilag, mind esztétikailag megújult, megtartva a lakás NAGYPOLGÁRI STÍLUSJEGYEIT, melyek tökéletesen ötvözhetőek egy akár MODERN stílusban berendezett OTTHON KÉNYELMÉVEL. A lakás az eredeti beltéri ajtók megtartásával, a nagy belmagassággal és a tágas terekkel hamisítatlan, budapesti belvárosi hangulatot áraszt.

A HÁZ

A ház anyagilag rendezett. Az ingatlan a házban lévő első és hátsó lépcsőházból is könnyedén megközelíthető, a ház lifttel nem rendelkezik. Középen egy nagy, növényekkel beültetett udvar található. A társasház homlokzata és belső terei megújulásra várnak, így a ház lakói felújítási alapot gyűjtenek, hogy mihamarabb régi fényét mutassa ez a hangulatos épület.

A KÖRNYÉK: A lakás a KÖZÉPSŐ-ERZSÉBETVÁROS szívében, a Rózsák tere mellett, az ÁLLATORVOSTUDOMÁNYI EGYETEM és a METROPOLITAN EGYETEM szomszédságában, FREKVENTÁLT, mégis NYUGODT UTCÁBAN található, kellemes SÉTATÁVOLSÁGRA a VÁROSLIGETTŐL. Kiváló az infrastruktúra: pár perces sétával elérhetőek éttermek, szórakozási lehetőségek, színházak, mozik, élelmiszerboltok. A tömegközlekedés is kiváló, továbbá a parkolási lehetőség a ház közvetlen környezetében rendelkezésre áll, a tulajdonosnak az utcán ingyenes.

KULTURÁLIS LEHETŐSÉGEK A KÖZELBEN: Pesti Magyar Színház, Erkel Színház, Thalia Színház, Zeneakadémia, Magyar Zene Háza

CSALÁDOKNAK: Bölcsődék, óvodák, iskolák, egyetemek, tánciskolák, zeneiskolák mind elérhetőek a környéken

A KÖLTSÉGEK: Kedvezőek a fenntartási költségek. A közös költség 20.000 Ft, mely tartalmazza az alábbiakat: takarítás, szemétszállítás, közös képviselet díja, közös világítás. A ház felújítási alapot gyűjt, melynek költsége 5.000.- Ft. A villany, gáz és a víz is egyedi mérés után fizetendő. A vételár részét képezi a konyhabútor, a hűtőszekrény, a mikrohullámú sütő, a villanytűzhely, a fürdőszoba berendezései, a beépített mosdószekrény és a világítótestek, illetve a mosógép.

A bútorok és dekorációs tárgyak külön megállapodás alapján elérhetőek.

Olyan igényes jövendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szép, hangulatos otthont, a nyugalmat, kényelmet és ugyanakkor a belváros mozgalmasságának közelségét. Az ingatlan alkalmas lehet fiataloknak az egyetemek közelsége és a kulturális lehetőségek miatt, vagy pedig gyerekes családnak is, aki csendes otthonra vágyik, ugyanakkor elérhető közelségben szeretné tudni az iskolákat, parkokat, bevásárlási lehetőségeket is. Továbbá kiváló befektetési lehetőség, azonnal kiadható.

Ha Ön nem kíván felújítással bajlódni és már holnap ÉLVEZNI SZERETNÉ e lakás minden KÉNYELMÉT, vagy AZONNAL KIADNÁ, akkor megtalálta álmai otthonát! Ha BEFEKTETÉSBEN gondolkodik, megtalálta a lakást, amely gyors megtérülést és MAGAS HOZAMOT biztosít, KÖNNYEN KIADHATÓ HOSSZÚ TÁVON IS! Azonnal költözhető, tehermentes, a lehető legjobb ajánlat a kerületben!

KIEMELKEDŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY: 69,9 M Ft

Jöjjön el, nézze meg az ingatlant, ide csak a bőröndjével kell érkeznie!

Elérhetőség: Papp-Szabó Eszter - +36/20-348-5408

Az ingatlan enteriőr fotóit Homoki István photography - www.istvanhomoki.hu -

és hangulat fotóit Manninger Zsuzsi - www.muzsahomedesign.hu - készítette.

© 2020 muzsahomedesing
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!