Válogatás Home Staging munkáimból

Vajon az ingatlanok felkészítés előtti vagy felkészítés utáni állapota vonzza jobban a vevőket? Az eladó vagy kiadó ingatlanodban rejlő lehetőségeket vétek lenne nem megmutatni a potenciális vevőidnek! Az emberek 96%-a nem "lát" a térben. Nem tudja elképzelni, hogyan is lehetne jól berendezni egy lakást, hogy biztosan elfér-e egy ágy, vagy egy kanapé. A Home Staging az életérzés megteremtésével, a funkcionális berendezéssel megmutatja a vevő számára, hogy Ő hogyan élhetne álmai otthonában. Továbbá a vevők 74%-a a kifejezetten a jó állapotú lakásokat keresik, nem szeretnének maguknak "gondot", felújítással járó terheket megvásárolni.  Nézd meg az alábbi fotókat, és győződj meg magad az eredményekről! Szerinted egy hirdetési anyagban, azaz az első benyomáskor mely képek vonzzák jobban vevőket? 

EXKLUZÍV INGATLAN HOME STAGINGJE

(SIKERESEN KIADVA!)

A kiváló adottságokkal rendelkező, professzionálisan, belsőépítész által megtervezett és kivitelezett ingatlan, luxus minőségű berendezése és eladásra való felkészítése volt a feladatom. A gyönyörű enteriőrfotók magukért beszélnek. Igazi különlegesség született az ingatlanpiacon. A berendezés kiegészítéseként, az enteriőrhöz tervezett saját készítésű egyedi akril festményeim díszítik a gyönyörű hálószobákat.

(Home staging: Múzsa Home Design, Manninger Zsuzsi, Belsőépítészeti tervezés: Andes Architecture and interiors, tervező: Kardos Judit, Konyha : Cesar kitchens, Fürdőszobák : Ági Muller concept, Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt:

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ ÉKSZERDOBOZ - FÓTON 

(SIKERESEN ELADVA!)

A korábban üresen kínált ingatlan berendezése, home stagingje volt a feladatom.  (Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt:


ÁLOMOTTHON SOROKSÁRON - ORBÁNHEGYEN

(SIKERESEN ELADVA!)

Lakott lakás átalakítása, fejlesztése, újragondolása volt a feladatom az ingatlan eladásra való felkészítésével. (Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt: 


KIADÁSRA FELKÉSZÍTETT LAKÁS ANGYALFÖLDÖN

(SIKERESEN KIADVA!)

Rossz állapotú lakás felkészítése kiadásra ingatlanfejlesztéssel egybekötve. (Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt:  


FELFRISSÜLT, LETISZTULT, VILÁGOS LAKÁS 

KÖZÉPSŐ-ERZSÉBETVÁROSBAN

(SIKERESEN ELADVA!)

Az üres, kevésbé jó állapotú lakás, azonnal költözhetővé és eladhatóvá vált a home staging szolgáltatással. (Fotók: Homoki István Photography)

Az ingatlan az eladásra való felkészítés előtt: