Sikersztori a VII. kerületben

2022.10.03

Eszter lakása 4 hét alatt eladva közel 10 M Ft-tal többért!

"Már éppen kezdtem beletörődni, hogy ezt a lakást nem lehet eladni... aztán jött Zsuzsi.

Egy viszonylag nagy, jó állapotú, de kevésbé jól karbantartott épületben lévő lakásom eladásába az egyik legnagyobb ingatlanirodának beletört a foga. Úgy döntöttünk, adunk egy esélyt a home stagingnek is, hátha, de lélekben már felkészültünk arra, hogy a nyakunkon marad.

A Zsuzsival való első találkozáskor hittük is meg nem is, hogy a lakást egy kis ráfordítással még haszonnal is el tudnánk adni. De mivel elhatároztuk, hogy egy második esélyt érdemel a projekt, hát belevágtunk.

Szerencsések voltunk olyan szempontból, hogy komoly javítást nem kellett végeznünk, az ingatlan műszakilag teljesen rendben volt, de egy 3.6-os belmagasságú lakásban a tisztasági festés se két hét... különösen, ha háromszor reped meg a glett, és még kétszer szedi vissza az előző festéket a henger... Pokoli 2-3 hónap volt, hiszen napi 8 órás munka mellett felújítottunk. Nem mondom, hogy nem volt olyan pont, amikor nem láttuk a végét...

Nagyon sokat segített viszont, hogy Zsuzsi már az elején táblázatba gyűjtötte a tennivalókat, így jobban fel tudtunk készülni, és a folyamatos haladás érzetét is megadta a lassan-lassan egyre rövidülő listánk. Enélkül legalább kétszer olyan hosszú ideig tartott volna a tatarozás, ha egyáltalán eljutunk a végéig.

Zsuzsi a szakemberek keresgélésben is hatalmas segítség volt, aki újított már fel lakást tudja, hogy ez az egyik legfrusztrálóbb dolog a folyamatban. Lakberendező múltja miatt sok jó szakembert ismert, így például hipp-hopp lett padlósunk, aki egészen megfiatalította a három szobányi parkettámat.

Amikor Zsuzsi elkezdte berendezni a lakást, alig ismertem rá. Nem is beszélve arról, hogy az elkészült képek egy magazinban is megállták volna a helyüket, annyira stílusosak és elegánsak lettek. A hirdetés szövegét olvasva, - amit Zsuzsi fogalmazott meg egy gondos ingatlanpiaci felmérés és célcsoport meghatározás után - pedig még én is elgondolkoztam azon, hogy meg kéne nézni ezt a lakást...

A legnagyobb meglepetés azonban az volt, hogy egy hónap alatt HÁROM olyan emberrel is találkoztam, aki álmai otthonaként ismert rá a lakásomra. Az én eladhatatlan lakásomra. Négy hét alatt pedig meglett az is, aki ALKU NÉLKÜL megvette. Majdnem 10 MILLIÓVAL TÖBBÉRT, mint amennyiért az ingatlaniroda nem tudta eladni! Természetesen áldoztunk is rá, pénzt is, és munkát is, de azért nem ennyivel többet.

És akkor itt a vallomás ideje: az elején elég szkeptikus voltam azokkal a nagyratőrő célokkal, amiket Zsuzsi mondott. Elégedett lettem volna azzal is, ha a korábban meghirdetett áron elmegy. Nem hittem, hogy egy festéstől, pár jelzésszerű bútortól, néhány képtől és szőnyegtől az emberek jobban bele tudják képzelni a saját otthonukat a lakásomba - pardon, volt lakásomba. Hát nagyot tévedtem! Zsuzsi minden szava és profizmusa visszaigazolta magát. A lakás a legjobb arcát mutatta, az érdeklődők pedig végre észrevették benne azokat a lehetőségeket, amik mindig is benne voltak.

Nagyon köszönöm, Zsuzsi, hogy végigjártad velünk ezt a rázós utat!

TE pedig, aki éppen azon töprengsz, HOGYAN ADHATNÁD EL GYORSAN ÉS NYERESÉGESEN a lakásodat, bátran KERESD A MÚZSÁT!!"