Home Design & Home Staging

Üdvözöllek!

Örülök, hogy itt vagy!

Manninger Zsuzsi vagyok,  Okleveles lakberendező, dekoratőr, Okleveles Home Stager, 2022-ben az Év Home Stagere - "Üres ingatlan felkészítése eladásra" kategóriában, a Lakberendezők Országos Szövetségének és a Magyar Home Staging Egyesületének a tagja, a MúZsa Home Design & Home Staging megálmodója.

Gyermekkorom óta arról álmodoztam, hogy tervező lehessek, hogy szép környezet vegyen körül és ezt másoknak is megteremthessem.

Mégis, csak három gyermekem világra jötte után vettem a bátorságot, hogy ezt az álmomat megvalósítsam. Elvégeztem egy 2 éves okleveles lakberendezői és dekoratőri képzést, majd tudásomat és gyakorlati tapasztalataimat évekig egy belsőépítész irodában bővítettem, ahol Cseh Zsuzsa belsőépítész volt a mentorom. A legjobbaktól tanulhattam a későbbiekben is, köztük Bunyik Emese, építészmérnöktől és Bertóty Eszter enteriőrtervezőtől, az általuk vezetett "Grid Enteriőrtervező workshop"-on, majd Dr. Somogyi Patríciánál - a hazai home staging meghonosítójánál - elvégeztem 2 év alatt az összes home staging képzést, majd az MSP Home Staging Akadémiát kiemelkedő eredménnyel zártam. A képzés a legmagasabb szakmai tudást biztosította számomra. Nekem az ingatlanfelújítással járó munka szerelem, neked küzdelem, ezért szeretnék minden terhet levenni a válladról!

Várom a közös munkát Veled!

NEKED TEREMTEK

HOME STAGING - AZ INGATLANOD SZÍNPADRA ÁLLÍTÁSA

Ne az ingatlanodat áruld, hanem EGY ÉLETÉRZÉST! Ha pedig eladtad, kezdj ÚJ ÉLETET!

Ha éppen gondolkozol az ingatlanod eladásán vagy kiadásán, akkor jó helyen jársz! Ugye Neked is fontos, hogy az ingatlanodat a lehető legjobb áron, akár milliókkal többért és a lehető legrövidebb idő alatt értékesítsd? Lehet, hogy eddig még nem is hallottál a home stagingről, azaz az ingatlanfelkészítésről! Ha pedig már hallottál róla, akkor is lehet, hogy nem ismered a módszer minden részletét! Okleveles Home Staging szakértőként állok rendelkezésedre, akár tanácsadásban, akár az ingatlanfelkészítés teljes folyamatának menedzselésében kéred a segítségemet! 

A vevők sosem pusztán egy ingatlanba szeretnek bele, hanem az életérzésbe, amit az új otthonuk adhat nekik! Ezért fontos, hogy az ingatlanodban rejlő lehetőségeket megmutasd nekik a Home Staging módszer eszközeivel!

Vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek!

neked teremtek

A sikeres ingatlan eladás mögött tudatos eladó és felkészült home stager áll!

Egy nappali és egy hálószoba ingatlan felkészítés előtt és után.

HOME DESIGN - TEREMTSÜK MEG EGYÜTT AZ ÁLOM OTTHONOD!

Ha lakberendezésre, enteriőr stylingra, tanácsadásra, térszervezésre vagy egy komplett felújításra és projektmenedzsmentre lenne szükséged, akkor megbízható, igényesen dolgozó kivitelezői háttérrel lakberendezőként állok a rendelkezésedre!

Nekem az ingatlanfelújítással járó munka szerelem, neked küzdelem, ezért szeretnék minden terhet levenni a válladról! Lakberendezői munkám során nem pusztán a végeredmény fontos, hanem a harmónia, a tárgyak és bútorok, a textilek és az anyagok szépsége mozgat, hogy számodra egy igazi élmény legyen hazatérni!

Nem csak Te vagy Egyedi és Megismételhetetlen, legyen az az Otthonod is!

Vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek!  

neked teremtek

"Otthon..a történetünk itt kezdődik!" 

Étkező és fürdőszoba lakberendezés előtt és után.

EGYEDI FESTMÉNY AZ OTTHONODHOZ TERVEZVE

Lakberendezői és ingatlanfelkészítési munkáim mellett egyedi, kortárs, modern akril festményeket készítek, akár a megálmodott enteriőröd színvilágához szabva.

Vedd fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek!  

neked teremtek

"Van egy üres falad? Akár fel is öltöztethetem!" 

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

A home stager szakember vagy a lakberendező feladata igen sokrétű egy-egy megbízás során komoly szakmai, művészi, műszaki, és tervezési munkát végez. Nyitottság, tudásvágy jellemzi, és szükséges, hogy empatikus legyen, továbbá képes legyen az ügyfeleivel szimbiózisban dolgozni, hiszen akár hetekig, hónapokig tartó közös munkáról is szó lehet.

Ezért számomra különösen fontos és a tapasztalataim is ezt igazolják vissza, hogy az ügyfeleimmel szoros együttműködésben, baráti hangulatban teljen a munka, mert akkor lesz a végeredmény tökéletes

Igazán hálás vagyok az eddigi lehetőségekért, mert csodás együttműködések jöttek létre az elmúlt évek alatt. Így ügyfeleim visszajelzései alapján mondhatom, hogy minden esetben fontos volt számukra, hogy

- mindig számíthattak rám,

- levettem a vállukról a munkálatok során felmerülő terheket,

- az esetleges problémákat megfelelően kezeltem,

- bizalomra épülő, baráti kapcsolatot alakítottam ki velük,

- megbízható szakemberekkel kiviteleztük az elvégzendő feladatokat.

Javaslom, hogy először egy telefonos beszélgetés során, vagy személyes találkozó keretében egyeztessünk a projektről, az elképzelésekről. Minden projekt más, nincs két egyforma ingatlan, otthon, feladat. Egy megbeszélés, találkozó során sokkal személyesebb benyomásunk lehet egymásról, ezután sor kerülhet egy helyszíni felmérésre, ahol átbeszéljük hogyan és miben tudok a segítségedre lenni, akár home staging szakértőként, akár lakberendezőként van szükséged a segítségemre! A feladat pontos körvonalazása után egyedi árajánlatot készítek számodra a projektedhez szabva!

Várom jelentkezésedet, hogy egy igazán élhető otthont varázsoljunk együtt!

Mert Neked Teremtek!

Manninger Zsuzsi

Rólam mondták

Adél és István

"...imádunk hazajönni, itthon lenni, hiszen egy olyan otthonhoz segítettél minket, ami praktikumban, kényelemben, ötletekben és ízlésben is könnyen itthon marasztalja az embert. Hálásak vagyunk neked a lehetőségért, hogy ezt a felújítást veled vihettük végig a gondolat megszületésétől annak megvalósulásáig, egy olyan csapattal a hátad mögött, akikre gondolkodás nélkül rá bíznánk egy következő munkát is. Mivel mindketten sokat dolgozunk, külön köszönet azért, hogy úgy vetted le rólunk időben és energiában a tervezéssel, anyag választással járó terhelést, hogy mindemellett meghagytad számunkra a "legjobb" választás szabadságát, a saját ötleteink beemelését, az ezzel együtt járó sikerélményt. Tiszteletben tartottad az anyagi keretünket, melyen belül maradva csodálatos végeredmény született. Jó volt veled együtt dolgozni, érezni a hitet, figyelmet, szenvedélyt, amit az otthonunk tervezésébe, egyediségébe beleraktál, s amitől a kapcsolatunk a végére barátivá vált. A legjobbakat kívánjuk neked a továbbiakban munkában, magánéletben egyaránt, szeretettel, Adél és István" 

Sári és Balázs

"Köszönjük szépen a munkádat, igazán szép lett a lakás! Látszik, érződik, hogy végiggondolt és összehangolt minden helyiség berendezése. Örömmel jöttünk végre haza és a lányok is nagyon boldogok a szobájukkal. Köszönjük a nagyobb és a kisebb praktikus vagy design ötleteket is és hogy sok mindenre figyelmet fordítottál a kivitelezés során és szervezted, intézted a berendezéshez kapcsolódó beszerzéseket és szakemberek munkáját.
Köszönjük a képeket is, jó inspiráció egy-két kiegészítő dekoráció kiválasztásához!"

Eszter, VII. kerületi lakás tulajdonosa

"Már éppen kezdtem beletörődni, hogy a lakásomat nem lehet eladni... aztán jött Zsuzsi. Az elején elég szkeptikus voltam azokkal a nagyratörő célokkal, amiket Zsuzsi mondott. Hát nagyot tévedtem! Zsuzsi minden szava és profizmusa visszaigazolta magát. Nagyon köszönöm, Zsuzsi, hogy végigjártad velünk ezt a rázós utat! TE pedig, aki éppen azon töprengsz, HOGYAN ADHATNÁD EL GYORSAN ÉS NYERESÉGESEN a lakásodat, bátran KERESD A MÚZSÁT!!"

Krisztina, jogász:

"Nem olyan rég lakberendezőt kerestem, mert nem boldogultunk a hálószoba berendezésével és így más szobákkal sem. Örömmel jelentem, hogy egy igazán lelkiismeretes lakberendezővel hozott bennünket össze a sors. Zsuzsi egy végtelenül kreatív, megoldás orientált, hatékony és profi lakberendező, aki egy álomlakást varázsolt az otthonunkból. Néhány jól irányzott kérdés után, azonnal tudta, mire van szükségünk. Mindenkinek bátran ajánlom, akár egy tanácsadás erejéig, akár komolyabb projektek tervezésében és megvalósításában is! Itt is hálásan köszönjük a munkáját, minket nagyon boldoggá tett!"

Imre, építész:

"Zsuzsi a saját lakásunk átalakításánál segített nekünk ötleteivel, melyeket egytől-egyig meg is fogadtunk. Ezek kizökkentettek minket a megszokottból, és így új megoldásokat tudtunk megvalósítani..ezer köszönet!"

Olivér, sajtóreferens:

"Zsuzsi kreatív, pontos, segítőkész! És mindenre (is) van/volt megoldása, úgy, hogy a megrendelő(k) személyisége megmarad, sőt jobban látszódik a házon! Abszolút nagy pacsi :-)!"


Brigitta, jogász:

"A MuZsa Home Design megálmodója egy végtelenül kedves, kreatív, egyedi stílusú lakberendező. Mindenkinek ajánlom akár kisebb ötletes megoldások megkereséséhez, akár nagyobb projektekhez. Hálásan köszönjük a munkáját!"


Kati, úszóiskola tulajdonos:

"Zsuzsit a lakásunk átalakításához hívtam segítségül. Ötleteivel, szakértelmével rengeteg időt és pénzt spórolt meg nekünk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szép otthonra vágyik!" 

Megjelenések

Interjú az Év Home Stagerével

"Üres lakás felkészítése kategória"

Otthonok és Kertek 

A harmónia és a kényelem otthona

Home Info

Klasszikus otthon előtte-utána képekkel

Otthonok és Megoldások

Amikor a luxus és a praktikum találkozik:

Egy izgalmas színvilágú lakás története

A Lakberendezők Országos Szövetségének és a Magyar Home Staging Egyesületének Tagja