Rólam

Az otthonunk, ahová minden nap hazatérünk, az a hely, ahol kikapcsolódunk, pihenünk, boldog pillanatokat élünk át, ahol az életünk zajlik, ami biztonságot ad és még sorolhatnám! Időnként mégis változnia kell, meg kell újulnia, velünk együtt, éppen úgy, ahogy az élethelyzeteink is változnak! Ebben a változásban igyekszem szakértelemmel és örömmel segíteni! Megismerve a megbízóim elképzeléseit, igényeit, élethelyzetét, szokásait, egymásra hangolódva, közösen megteremtve a harmonikus, szép, új, ízléses OTTHONT számukra!

"Egy lakás értelme nem a bútorok, hanem az érzés, ami eltölti ott az embereket!" (Márai Sándor)

Manninger Zsuzsa vagyok, lakberendező, dekoratőr és home stager, a MuZsa Home Design & Home Staging megálmodója. Gyermekkorom óta vágytam rá, hogy tervező legyek, hogy szép környezet vegyen körül és ezt másoknak is megteremthessem.

Mégis, csak három gyermekem világra jötte után vettem a bátorságot, hogy ezt az álmomat megvalósítsam. Elvégeztem egy lakberendezői és dekoratőri képzést, majd tudásomat és gyakorlati tapasztalataimat évekig egy belsőépítész irodában bővítettem. Enteriőrtervező workshopokkal frissítem tudásomat és az MSP Home Staging Akadémia hallgatója vagyok.

Tervezői és Home Stager munkáim mellett szívesen készítek egyedi, modern akril festményeket is, akár a megálmodott enteriőr színvilágához szabva.

Úgy érzem, most igazán a helyemen vagyok! 

Rólam mondták

Zsolt, a Profix Kft. ügyvezetője:

"Egy tematikus facebook csoportban kerestem szakembert. Az új lakásom még nem volt elég otthonos. Az első perctől kezdve éreztem, hogy rábízhatom magam Zsuzsi szakértelmére, kreativitására, ötleteire, ízlésére. Eljött, megnézte a lakást, elmondtam az elképzeléseimet. Aztán jöttek a kérdései. Néhány nap és újabb beszélgetések után már meg is volt a terv, a határidő, és a várható költségvetés is. Megállapodtunk. Bő 2 hónap után már el is készült minden. Pontosan úgy, ahogy azt előre megbeszéltük.
Minden részletre odafigyel, rugalmas és megbízható! Nagyon örülök, hogy megismertem Zsuzsit, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom! Köszi, Zsuzsi! Sok sikert kívánok!"

Krisztina, jogász: 

"Nem oly rég lakberendezőt kerestem, mert nem boldogultunk a hálószoba berendezésével és így más szobákkal sem. Örömmel jelentem, hogy egy igazán lelkiismeretes lakberendezővel hozott bennünket össze a sors. Manninger Zsuzsa egy végtelenül kreatív, megoldás orientált, hatékony és profi lakberendező, aki egy álomlakást varázsolt az otthonunkból. Néhány jól irányzott kérdés után, azonnal tudta, mire van szükségünk. Mindenkinek bátran ajánlom, akár egy tanácsadás erejéig, akár komolyabb projektek tervezésében és megvalósításában is! Itt is hálásan köszönjük a munkáját, minket nagyon boldoggá tett!"

Imre, építész:

"Zsuzsi a saját lakásunk átalakításánál segített nekünk ötleteivel, melyeket egytől-egyig meg is fogadtunk. Ezek kizökkentettek minket a megszokottból, és így új megoldásokat tudtunk megvalósítani..ezer köszönet!"

Olivér, sajtóreferens:

"Kreatív, pontos, segítőkész! És mindenre (is) van/volt megoldása, úgy, hogy a megrendelő(k) személyisége megmarad, sőt jobban látszódik a házon! Abszolút nagy pacsi :-)!"

Brigitta, jogász:

A MuZsa Home Design megálmodója egy végtelenül kedves, kreatív, egyedi stílusú lakberendező. Mindenkinek ajánlom akár kisebb ötletes megoldások megkereséséhez,  akár nagyobb projektekhez. Hálásan köszönjük a munkáját!

Kati, úszóiskola cégvezető:

"Zsuzsit a lakásunk átalakításához hívtam segítségül. Ötleteivel, szakértelmével rengeteg időt és pénzt spórolt meg nekünk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szép otthonra vágyik!"

Adrienn:

"Ötletes megoldások, izgalmas elképzelések!"

© 2020 muzsahomedesing
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!