Rólam


Manninger Zsuzsa vagyok, lakberendező és dekoratőr. Gyermekkori álmom volt, hogy tervező legyek, hogy szép környezet vegyen körül és ezt másoknak is megteremthessem.

Mégis, csak három gyermekem világra jötte után vettem a bátorságot, hogy ezt az álmomat meg is valósítsam. Elvégeztem egy lakberendezői és dekoratőri képzést, majd tudásomat és gyakorlati tapasztalataimat évekig egy belsőépítész irodában bővítettem. Egy nagyon profi és maximalista belsőépítész tervező hölgy mellett tanulhattam a szakma "csinját-binját", nagyon hálás vagyok érte, mind szakmailag, mind emberileg. Ezután már csak egy merész döntést kellett meghoznom, hogy önállóan, ügyfeleim igényei és a saját elképzeléseim szerint tervezhessek. Tervezői munkám mellett szívesen készítek egyedi, modern akril festményeket is, akár a megálmodott enteriőr színvilágához szabva.

Úgy érzem, most igazán a helyemen vagyok! 

Rólam mondták

Krisztina, jogász: 

"Nem oly rég lakberendezőt kerestem, mert nem boldogultunk a hálószoba berendezésével és így más szobákkal sem. Örömmel jelentem, hogy egy igazán lelkiismeretes lakberendezővel hozott bennünket össze a sors. Manninger Zsuzsa egy végtelenül kreatív, megoldás orientált, hatékony és profi lakberendező, aki egy álomlakást varázsolt az otthonunkból. Néhány jól irányzott kérdés után, azonnal tudta, mire van szükségünk. Mindenkinek bátran ajánlom, akár egy tanácsadás erejéig, akár komolyabb projektek tervezésében és megvalósításában is! Itt is hálásan köszönjük a munkáját, minket nagyon boldoggá tett!"

Imre, építész:

"Zsuzsi a saját lakásunk átalakításánál segített nekünk ötleteivel, melyeket egytől-egyig meg is fogadtunk. Ezek kizökkentettek minket a megszokottból, és így új megoldásokat tudtunk megvalósítani..ezer köszönet!"

Olivér, sajtóreferens:

"Kreatív, pontos, segítőkész! És mindenre (is) van/volt megoldása, úgy, hogy a megrendelő(k) személyisége megmarad, sőt jobban látszódik a házon! Abszolút nagy pacsi :-)!"

Brigitta, jogász:

A MuZsa Home Design megálmodója egy végtelenül kedves, kreatív, egyedi stílusú lakberendező. Mindenkinek ajánlom akár kisebb ötletes megoldások megkereséséhez,  akár nagyobb projektekhez. Hálásan köszönjük a munkáját!

Kati, úszóiskola cégvezető:

"Zsuzsit a lakásunk átalakításához hívtam segítségül. Ötleteivel, szakértelmével rengeteg időt és pénzt spórolt meg nekünk. Szívből ajánlom mindenkinek, aki szép otthonra vágyik!"

Adrienn:

"Ötletes megoldások, izgalmas elképzelések!"

© 2020 
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!