Hogyan számolj az árlista alapján? Miért éri meg a Home Staging?

Eszterék a 100 m2-es lakásukat 62,9 M Ft-ért árulták üresen, és olyan állapotban, ami felújítást igényelt. Számtalan ingatlan irodával leszerződtek. Mindössze néhány érdeklődő jelent meg az ingatlanban, de egyik sem tett ajánlatot látva a lakás állapotát. Ekkor, 3 héttel az ingatlan meghirdetése után, már le is vitték az ingatlan árát 60,2 M Ft-ra. De ez sem hozta meg a sikert és az ingatlan fél éves hirdetési időszaka alatt, sem további érdeklődő, sem ajánlat nem érkezett annak megvételére. A hirdetési időszak alatt a lakás rezsijét ugyanúgy fizetniük kellett. Ezért sem mindegy, hogyan és mennyi ideig hirdetünk egy lakást!

Vajon hogyan sikerült mégis az ingatlanukat 4 hét alatt eladniuk a lehető legmagasabb áron?

Nézzük a költségeket:

- tennivaló lista alapján elvégezték a szükséges javítási, felújítási munkálatokat, mely felkészítés összege ebben az esetben 1,6 M Ft volt

- az ingatlan a szolgáltatás részét képező piaci ármeghatározással, 69,9 M Ft-ért került meghirdetésre, mely 4 hét után, 3 ajánlattételt is elérve kelt el!

- az árlista alapján ki tudod számolni, hogy pl. ennek a 100 m2-es lakásnak - az ingatlan piaci értékének kiszámolása után - annak 1%-áért, azaz 699.000.- Ft végezhető el.

Szerinted megérte Eszteréknek a felkészítés?

69,9 M Ft (HS utáni piaci ár)

- 1,6 M Ft (HS felkészítés összege)

- 699e Ft (HS szolgáltatás összege)

- 60,2 M Ft (HS előtti piaci ár)

= 7.401.000.- Ft-os hozamért?

Nem csak eladhatóvá vált Eszterék ingatlana, hanem sikerült ebben az esetben ingatlanközvetítő bevonása és alku nélkül, 4 hét alatt eladniuk a lakásukat.

Érdekel a Home Staging szolgáltatás, kitöltöm a kérdőívet: https://forms.gle/UJttEFGrkt4xXTWd7

És most lássuk az árlistát:

Árlista

Home Staging Konzultáció

További szolgáltatás megrendelés esetén jóváírásra kerül - ez alapján eldöntheted, melyik szolgáltatás lesz a legjobb neked

10 000 Ft

Home Staging Tanácsadás

Már ezzel a lépéssel közelebb kerülsz az ingatlanod sikeres eladásához

150 000 Ft

Klasszikus Home Staging Szolgáltatás

Az ingatlan HS felkészítés utáni piaci értékének az 1%-a, de min. 500.000.- Ft

1%

Extra Home Staging szolgáltatás

Az ingatlan HS felkészítés utáni piaci értékének 2%-a, de minimum 1.000.000.- Ft

2%

Enteriőr fotózás

Minden esetben külön fizetendő, a fotós díjszabásától függően. Az ingatlan mérete és a róla készített képek mennyisége határozza meg a mértékét. Tapasztalataim alapján 35.000.- Ft- 80.000.- Ft közötti összegbe kerül.

Home Staging dekoráció

Klasszikus HS és Extra HS szolgáltatás megrendelése esetén a hirdetés 1. hónapjában ügyfeleimnek ingyenes, minden további megkezdett hónaptól fizetendő összeg.

Kaució + 1 hónap fizetendő, mely visszajár a dekorációk sérülésmentes visszaszolgáltatásakor.

Kis lakások esetében min. 50.000.- Ft, nagyobb lakások, több helyiség dekorálása esetén, felmérés után egyedi árajánlat alapján.

50 000 Ft

Akril festmények

A vászon méretétől függ, ez az összeg a legkisebb festmény alapára.

20 000 Ft

Érdekel a Home Staging szolgáltatás, kitöltöm a kérdőívet: https://forms.gle/UJttEFGrkt4xXTWd7


Lakberendezési Konzultáció

További szolgáltatás megrendelés esetén jóváírásra kerül - ez alapján eldöntheted, melyik szolgáltatás lesz a legjobb neked

10 000 Ft

Lakberendezési tanácsadás

Már ezzel a lépéssel közelebb kerülsz otthonod kialakításához

75 000 Ft

Lakberendezési szolgáltatások

10.000.- Ft/m2-től - 15.000.-Ft/m2-ig. Minden lakás más, más a megoldandó feladat, ezért egyedi ajánlat készítése szükséges egy helyszíni felmérés/konzultáció után.

10 000 Ft

Extra lakberendezési szolgáltatások

15.000.- Ft/m2-től - 20.000.-Ft/m2-ig. Minden lakás más, más a megoldandó feladat, ezért egyedi ajánlat készítése szükséges egy helyszíni felmérés/konzultáció után.

15 000 Ft

Készítsd el weboldaladat ingyen!